Ontruimingen

(WONING)ONTRUIMING DUURZAAM EN SNEL, ZONDER ZORGEN!

Kringloopwinkel Oud & Nieuw ontzorgt u bij het ontruimen en verhuur- of verkoop klaar opleveren van uw woning of bedrijfspand. Een tijdrovende klus in een vaak emotionele tijd.

Wij komen vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Een transparante offerte volgt snel (meteen ter plaatse of binnen 2 uur). Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wij leveren uw huis of bedrijfspand bezemschoon op en zorgen ervoor dat uw spullen een tweede leven & recyclen alle afvalstromen op een duurzame wijze.

 

Heeft u vragen over onze services of heeft u een andere vraag?
Neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 077-3744480
Mobiel: 06 50 92 97 83

E-Mail: info@kringloopwinkeloudennieuw.nl

Op locatie: Maasbreeseweg 3, 5975 BL Sevenum

De ontruimingsdiensten die wij leveren:

Woningontruiming
Het ontruimen en schoon opleveren van woningen is ons specialisme. Bij verhuizing, emigratie of overlijden staan wij klaar om de ruimte leeg te maken.

Bedrijfsontruiming
Ontruiming na sluiting, faillissement, brand of overstroming. Wij leveren kantoorpanden schoon op. Ook voor interne kantoor (afdeling) verhuizing

Spoedontruiming
Met spoed volledige ontruiming van uw bedrijf, woning of kamer in verpleeghuis. Bezemschoon opgeleverd? Dat kan! Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Werkzaamheden
Tevens doen we ook alle soorten werkzaamheden.

Zoals: Schilderen, alles in en rondom de tuin, sloopwerk, dakwerken, timmerwerken, metselwerk, stukadoren, voegen, alle soorten schoonmaakwerk enz enz.
Heeft u ander soort werk en staat het er niet tussen ?
Vraag het even en aarzel niet maar bel!
Wij komen altijd vrijblijvend een offerte maken.